registratie

Vooraleer je je voor een lessenreeks kan inschrijven dien je je eerst te registreren. Deze registratie is eenmalig. Daarna hoef je je gegevens niet meer telkens in te voeren wanneer je je inschrijft voor een lessenreeks. De registratie gebeurt in 3 stappen:

1. veiligheidscode

We beveiligen de registratie procedure met een veiligheidscode. Deze code moet je gewoon invullen om door te gaan.

2. algemene voorwaarden

Hiermee dien je akkoord te gaan. Als je niet akkoord gaat met de voorwaarden kan je de registratieprocedure niet vervolledigen.

3. persoonlijke gegevens

Hier dien je je gegevens in te vullen. De meeste velden zijn verplicht. Je dient o.a. een login (gebruikersnaam) en paswoord te kiezen. Als login raden we je aan je email adres te gebruiken. Deze is immers uniek. Het paswoord dient verder sterk genoeg te zijn: minimum 6 karakters, minimum een hoofdletter en minimum een cijfer. Dit paswoord dien je ook te bevestigen in een apart veld.

inschrijven cursussen

Je dient ingelogd te zijn vooraleer je je kan inschrijven voor een lessenreeks. Zonder in te loggen kan het systeem je immers niet identificeren.

Op de pagina cursusaanbod kan je een lijst van "lessenreekss" terugvinden waar je je voor kan inschrijven. Let op: Je inschrijving is pas volledig "bevestigd" wanneer we je storting hebben ontvangen. Je kan de bevestiging steeds opvragen bij "mijn gegevens" -> "lessenreekss".

Indien de lessenreeks volzet is kan je je opgeven voor de reservelijst. Indien er toch een plaats vrij komt zal je worden gecontacteerd door de administratie.

kortingen

Er bestaan 2 soorten kortingen: "sociaal tarief" en "1+" korting.

sociaal tarief

Deelnemers die behoren tot de groep "student", "scholier" of "uitkeringsgerechtigd" krijgen een korting. Deze korting wordt bepaald per lessenreeks. Indien je tot deze groep(en) behoort dan kan je een korte motivatie te schrijven en deze op mailen naar onze administratie.

1+ korting

Wanneer je je registreert voor meer dan één lessenreeks per trimester zullen prijzen vanaf de tweede lessenreeks in mindering gebracht worden. Het systeem berekent automatisch je korting.

wachtwoord veranderen

Je kan steeds je wachtwoord veranderen vij "mijn gegevens" -> "gegevens". De rechtstreekse link vind je hier. Je moet wel ingelogd zijn om deze gegevens te bekijken.

wachtwoord kwijt

Gelieve onze administratie te verwittigen en dan zullen we je email adres wijzigen.