U zoekt entertainment voor een groot of een klein feest?

Boek een of meerdere professionele buikdanseressen, in een oogverblindend kostuum, voor het personeelsfeest van uw bedrijf, de verjaardag van je beste vriendin, een orientaalse thema-party of galabal, het afsluitdiner van een congres, het pensioneringsfeest van een collega, een jubileum, etc.

Artemisia en haar danseressen bezorgen uw feest net dat tikkeltje méér. Artistiek en entertainend. Vrolijk én sensueel én geschikt voor de hele familie. Op een podium of tussen en met het publiek, een kort verrassingsoptreden van één danseres of een avondvullend programma met meerdere buikdanseressen in exclusieve kostuums... het kan allemaal!

Maak uw feest nog feestelijker!!

Wij zijn erg flexibel en passen onze act aan, aan de wensen van uw feest (dinnershow, randanimatie, met of zonder publieksparticipatie, etc). Aarzel niet het ons te vragen indien u specifieke wensen of voorstellen heeft. Bel of mail ons even en we werken samen een geschikt programma uit, dat het beste past bij uw evenement en uw gasten.

Opties & Prijzen (indicatief)

Bellygram

Dit is een kort verassingsoptreden van één of twee danseressen, zonder kostuumwissel. Ideaal als verassing op het werk, bij iemand thuis, om een feestvarken in de bloemetjes te zetten, bij een etentje op restaurant, een feestje op café, etc.

Prijzen op aanvraag, 170 à 300€.

Full Show

Dit is een langer optreden, van een of meerdere danseressen, verdeeld over één of meerdere sets (met pauze), eventueel met kostuumwissels. Ideaal voor een huwelijksfeest, bedrijfsevenement, diner, etc. De prijs is afhankelijk van het aantal danseressen en de duur van het optreden. Elk optreden wordt speciaal voor uw evenement samengesteld en is een mix van klassieke en moderne buikdans, van mysterieuze oriëntaalse nummers en vrolijke meeklappers, met - indien gewenst - een stukje publieksparticipatie.

Prijzen op aanvraag, 200 à 750€.

Deluxe Show

Dit is een uitgebreider programma, met meerdere danseressen van de professionele dansgroepen het A-Team en Raks Pro. Deze optie is ideaal voor grotere evenementen, VIP-Parties, gala's, bedrijfsfeesten, dans- en muziekfestivals.... Professionele artiesten uit België en Nederland, in exclusieve kostuums. Schitterende groepschoreografieën wisselen af met uitmuntende solisten. Kortom, boeiend entertainment van topniveau! We maken voor u een programma op maat. Tot 20 danseressen mogelijk!

Wij verzorgden reeds optredens voor o.a. De Nacht van Exclusief, Busworld, Mariott (Brussel), Lipton, Feest van de Ondernemer, KLM, etc.

Prijzen op aanvraag, vanaf 600€.

For Her

Totaalpakket voor vrijgezellenfeestjes (de bruid en haar vriendinnen) of zomaar voor een groepje vriendinnen, met surprise optreden, verkleedpartij en introductieworkshop en thee. Vanaf 200 €.

Alle prijzen zijn exclusief eventuele vervoers- en overnachtingsonkosten.

Voor meer info en een offerte, bel 0497/622.915 of e-mail emotionvzw@gmail.com