Do you want to move or be moved?

Bij dansschool (e)motion kan je zelf leren buikdansen, via wekelijkse lessen, workshops of privé-lessen. Wil je liever genieten van een optreden van Artemisia, danscompagnie A-Team en het professionele gezelschap Raks Pro, dat kan ook! Wij geven les en treden op in en rond het Leuvense, in heel België en zijn regelmatig in het buitenland te gast.

For information about our classes in english, click here

Buikdanslessen

Buikdansen - of Orientaalse dans - is geschikt voor alle leeftijden en maten. Of je nu wat meer wil bewegen, een nieuwe vrijetijdsbesteding zoekt, dit mooie en feestelijke stukje Arabische cultuur wil leren kennen, of de podiumkoorts te pakken hebt, kom het eens proberen!

Wil je graag wekelijks een uurtje of meer dansles volgen? Ben je op zoek naar een nieuwe hobby, alleen of met vriendinnen? For fun and fitness, of met veel ambitie? Leuke lessen voor beginners, maar ook uitdagende met Artemisia en gastdocenten voor gevorderden en professionals. En alles daartussen!

(e)motion biedt het ruimste aanbod in Vlaanderen: wekelijkse groepscursussen op minstens zes niveaus én private coaching. Naast klassieke en moderne buikdans kan je bij ons ook terecht voor belly-fit (een combinatie van buikdans en fitness), ballet voor volwassenen, theater voor dansers, folkloredansen, en meer.

Cursussen

(e)motion organiseert ook workshops met gerenommeerde gastdocenten uit binnen- en buitenland. Wij nodigen enkel de crème de la crème uit de buikdanswereld uit, met namen zoals Aziza, Ava Fleming, Bozenka, Virginia, Hannan Sultan, etc. Steeds staan zowel Open Level workshops (voor iedereen) als Master Classes (voor professionals) op het programma. Je hoeft je idool dus niet in het buitenland achterna te reizen of enkel op DVD te bewonderen, wij brengen hen voor jou naar België.

Jaarlijks organiseren we ook het Leuvens Buikdansfestival, buikdansfeestjes (hafla's), en kleinere evenementen met lokale docenten.

Workshops en Evenementen

Optredens

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Een leuke verrassingsact voor je feest? Een multicultureel accent voor uw evenement? Boek een buikdanseres! Of boek er twee! Of huur meteen een volledige dansgroep in! Passioneel, sensueel, mysterieus, vol afwisseling... en vooral leuk. Op mooie muziek en met schitterende kostuums. Kortom, entertainment van topniveau! Artemisia en haar danseressen brengen altijd de sfeer erin! Voor alle verjaardagsfeestjes, trouwfeesten, zakendiners, culturele en toeristische evenementen, fuiven, etc... en uiteraard geschikt voor de hele familie!

Optredens